Martin is binnen Immano de Wood Loop-chef. Martin is verantwoordelijk voor het bijhouden, scannen en gereedmaken voor verzending van de Wood Loop-kratten. Sinds kort loop hij (als het niet zo warm is 😉) rond in zijn eigen Wood Loop-jas.

 
(links) Marc en Martin achter op het terrein waar de volle kratten netjes worden klaargezet voor transport. (midden) Het typische maatwerk interieur waar Immano zo goed in is. Met 20 werknemers produceren zij veel houtresten die nu doelmatig worden afgevoerd door Wood Loop. Immano ziet haar bijdrage aan het verduurzamen van onze sector onder andere via de Wood Loop applicatie met een eigen impact overzicht (rechts).

Verantwoordelijkheid en eigenaarschap
Door Martin verantwoordelijk te maken, heeft niemand verder omkijken naar het afvoeren van onze afvalstromen. Martin is een jonge enthousiaste meubelmaker met oog voor detail. Het helpt om iemand die nauwkeurig en oplettend is zoals Martin verantwoordelijk te stellen voor Wood Loop binnen jouw bedrijf.
Heb jij ook zo iemand in jouw bedrijf? Laat het ons weten want we willen meer mensen zoals Martin die ons helpen met onze missie.
Bedankt Immano voor het delen van dit mooie verhaal en het inspireren van anderen om het ook zo te organiseren.