Donderdagochtend vroeg verzamelden zo’n 45 deelnemers van Jong Management zich bij Meuviro Interieurbouw voor de buitenlandse reis. Meuviro is een enthousiaste deelnemer van Wood Loop en werd daarom vanochtend verrast met een certificaat van deelname. Ook andere aanwezige Wood Loop-deelnemers verrasten we met een certificaat.


Op de foto de ondernemers van Meuviro Interieurbouw BV, Goslinga Interieurbouw,
Johan Witte Fijn Timmerwerk, NK Interieurbouw en Sibe Interieur.

Jaarlijks gaat maar liefst 18% verloren van de 635 kiloton hout die de meubelsector verbruikt. Daarom heeft Koninklijke CBM, de branchevereniging voor interieurbouw en meubelindustrie, Wood Loop opgericht, in samenwerking met Baars & Bloemhoff en Unilin. Het doel van deze stichting is houtrestanten in te zamelen om er weer nieuwe platen van te maken. Door de rollen en de logistiek in de recyclecyclus slim te organiseren levert het resthout een aanzienlijk lagere CO2-uitstoot op. Dat is voor iedere deelnemer eenvoudig te monitoren en te regelen in een app.

Waarom meedoen aan Wood Loop?
Bekijk de video van de enthousiaste Wood Loop-deelnemer Meuviro Interieurbouw. Ook SANT Interiors en Hekker Interieurbouw vertellen zijn enthousiaste deelnemers aan Wood Loop.

Meedoen aan Wood Loop?
Registeren kan hier.